Buci Bohóc és Varga Viktor szórakoztatta a gyerekeket Decsen

Gyereknap alkalmából gyerekzsivajtól volt hangos a decsi Piactér, ahol szombaton fergeteges délutánra várták az apróságokat. Heberling Tibor polgármester számolt be portálunknak a sikeres rendezvényről.

Farkas Eszter

Varga Viktor szórakoztatta a gyerekeket Decsen (beküldött fotó)

A Gyereknapot május 25-én, szombaton tartották meg Decsen, a Piactéren, ahol idén is számtalan izgalmas programmal várták a legkisebbeket és családjaikat. Mindenki megtalálhatta a kedvére való szórakozást. Az esemény sztárfellépője idén a népszerű énekes volt, Vitéz Varga Viktor, aki a legnagyobb slágereivel varázsolta el a közönséget. 

– A gyerekek és szüleik együtt énekeltek és táncoltak a színpad előtt az énekessel, amitől igazán különleges hangulat alakult ki – tudtuk meg Heberling Tibor polgármestertől. Emellett Buci Bohóc is jelen volt, aki vicces műsorával és interaktív játékokkal szórakoztatta a kicsiket. Buci humorával és kedvességével azonnal elnyerte a gyerekek szívét, és folyamatosan mosolyt csalt az arcukra.

A nap egyik különleges programja Szily Boglárka táncos foglalkozása volt, ezenkívül a legnagyobb sikere az arcfestés és a csillámtetkó állomásoknak volt. A délután folyamán bűvész kápráztatta el a családokat, és habpartival is kedveskedtek a kicsiknek. A programokat ingyenesen biztosították a szervezők: a helyi önkormányzat és a Szülők a Gyermekekért Alapítvány.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában