Elkezdődött a Háry János Mesefesztivál Szekszárdon

Hosszú kihagyás után újra megszervezték Szekszárdon a kétnapos Háry János Mesefesztivált a gyerekek és családok legnagyobb örömére.

Farkas Eszter

Berlinger Attila, a Babits Mihály Kulturális Központ ügyvezető igazgatója nyitotta meg a rendezvényt

Fotó: Kiss Albert

Berlinger Attila, a Babits Mihály Kulturális Központ ügyvezető igazgatója nyitotta meg a rendezvényt szombat délelőtt, ahol kedvenc fabulájából Benedek Elek A bujdosó macska című meséből is felolvasott a gyerekeknek: 

– Nagy öröm, hogy 2019 után hosszú idő elteltével újra megszervezhettük a gyermekek, a szülők és a Babits Mihály Kulturális Központ számára, mondhatni a legkedveltebb kulturális eseményét a városnak, a Háry János Mesefesztivált. Idén a naptár is kegyes volt hozzánk, hiszen vasárnap gyereknap van, így duplán kedvezhetünk a családoknak.

Rengeteg színes program várja a kilátogatókat, sok más közt: népi foglalkozások, gyermek játékok, ugrálóvárak, gokart pálya, bungee jumping, koncert, bábszínház. A programok 10 és 18 óra között zajlanak, viszont szombat este fél kilenckor különleges programra invitálják a családokat, a Művészetek Házának falára fényfestéssel kerülnek fel a napokban zajló rajzkiállítások képei.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában