Máté Péter körzete tucatnál is több parkolóval bővül

Elfogadta a szekszárdi közgyűlés Gazdasági és Városfejlesztési Bizottsága azt az előterjesztést, amelynek köszönhetően a csatári városrészben épülő lakópark mellett kialakított 13 új parkoló az önkormányzat kezelésébe kerül. A döntés kezdeményezője Máté Péter, a Fidesz-KDNP helyi önkormányzati képviselője volt, aki ismét elindul a június 9-i önkormányzati választáson.

Bencze Péter

A Vitéz utcában alakították azt a 13 parkolót, amelyek hamarosan – ha a közgyűlés is jóváhagyja azt – az önkormányzat kezelésébe kerülhetnek. Ezt Máté Péter szerette volna elérni annak érdekében, hogy a környéken könnyebb legyen az autósok dolga.

Mozgáskorlátozottaknak is lesz hely a Máté Péter körzetében kialakított új parkolókban.
Mozgáskorlátozottaknak is lesz hely a Máté Péter körzetében kialakított új parkolókban.
Fotó: Mártonfai Dénes

Máté Péter a mozgáskorlátozottakra is gondolt

A hamarosan városi kezelésbe kerülő tizenhárom férőhelyből kettőt úgy alakítanak ki, hogy azok mozgáskorlátozott parkolók legyenek. Máté Péter szerint ez azért különösen fontos, mert az egyik lakossági fórumán ezt kifejezetten kérték a helyiek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában