Ön is beleszólhat a parkolási rendbe a városnak ezen a részén

Társadalmi egyeztetésre hívják a szekszárdiakat a Vitéz utcában nem régen kialakított új parkolókkal kapcsolatban. Márciusban írtuk meg, hogy Máté Péter, a körzet önkormányzati képviselője – aki egyben a Fidesz-KDNP helyi képviselőjelöltje is – azt közölte: sikerült újabb önkormányzati kezelésű parkolókkal bővíteni a városrészt.

Bencze Péter

Társadalmi egyeztetésre hívják a szekszárdiakat a Vitéz utcában nem régen kialakított új parkolókkal kapcsolatban

Fotó: Kiss Albert

A területen kialakított parkolók a tervek szerint két órás várakozási övezetként működnek majd, vagyis ennyi időn keresztül bárki ingyenesen használhatja azokat. Az ezzel kapcsolatos végleges döntést május harmincadikán hozhatja meg a közgyűlés, ezért van szükség az előzetes egyeztetésre.

Az előterjesztéssel kapcsolatos véleményeket a [email protected] várják a polgármesteri hivatal munkatársai. A beküldés módjának részletes feltételei itt, a szövegtervezet pedig itt érhető el.

Máté Péter mellett egyébként Berlinger Attila, a kormánypártok helyi polgármesterjelöltje is fontos célnak tartja, hogy a mostaninál több parkoló szolgálja a Szekszárdon élőket. A politikus még áprilisban beszélt arról, felül kell vizsgálni a város parkolási rendszerét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában