Összefogás eredményeként fejlődik Szollár Zoltán körzete

Aprónak tűnő, ám annál fontosabb fejlesztés valósult meg Szekszárdon, a Mérey utcában. Az ott található homokozó ugyanis – összefogás eredményeként – stabil fa keretet kapott. A helyszín naponta szolgál az ott élők találkozási pontjaként.

Bencze Péter

A helyiek megmutatták: egy kis összefogás nagy dolgokra képes. fotó: Facebook

Problémát okozott, hogy nem volt körbekerítve a homokozó, így azt a környéken élő és kószáló macskák és kutyák ingereik könnyítésére használták. A helyiek keresték meg Szollár Zoltánt, a körzet önkormányzati képviselőjét, aki kézbe vette a dolgot. Az összefogás pedig eredményre vezetett.

Így kapott csinos fa keretet a Mérey utcai homokozó. 

Összefogás keretében újul meg a játszótér

A lakókkal történő közös ötletelés viszont itt még nem állt meg: a helyiek szeretnék azt is elérni, hogy az ottani játszótér körbe legyen kerítve. Ennek érdekében komoly összefogás alakult ki a környéken élők között: egy helyi vállalkozó vállalta, hogy megveszi a kerítésnek való anyagot, és a szomszédokkal és a körzet önkormányzati képviselőjével együtt rakják majd azt fel – zárta Facebook bejegyzését Szollár Zoltán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában