Pozitív folytatásban bízik Pintér Szilárd

A dombóvári uszoda felújítása kapcsán már az Építési és Közlekedési Minisztériumban vannak a tervek, várják az elbírálást.

Révészné Hanol Erzsébet

Potápi Árpád János és Pintér Szilárd (Fotó: Facebook)

Az Építési és Közlekedési Minisztérium döntésére vár, hogy elkezdődhessen az uszoda felújítása Dombóváron. Pintér Szilárd polgármester Facebook-on közzétett videójában világítja meg annak okait, hogy miért késlekedik a beruházás. Elmondta, hogy egy kiválóan előkészített projektről van szó, hiszen kormányrendelet van arról, hogy az önkormányzat 235 millió forintot nyert a tervek és a tulajdonjogok rendezésére. Mi több, a terveket 2023-ban benyújtották a minisztériumhoz, így bíznak a mielőbbi pozitív elbírálásban.

Az SzTK helyzetéről Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkárral, a térség országgyűlési képviselőjével együtt beszélt Pintér Szilárd. Azt hangsúlyozták, hogy a felújítás ugyan elkezdődött, de a kivitelező levonult, az ő hibájából eddig nem fejeződött be a munka, s amíg az első ütem nem zárult le, addig a másodikat sem tudják elkezdeni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában