Varga Mihály: a kormány partnereket keres a települések fejlesztéséhez

A magyar kormánynak megvannak a következő évekre tervezett fejlesztési elképzelései, azok megvalósításához pedig partnerekre van szüksége a vidéki településeken is. Ezért fontos, hogy minél többen menjenek el június 9-én, az önkormányzati választásokkor szavazni, és, hogy a kormánypártok jelöltjeire voksoljanak – erről Varga Mihály Pénzügyminiszter beszélt Tamásiban hétfőn későn délután egy lakossági fórum előtt megtartott sajtótájékoztatón.

Bencze Péter

Varga Mihály tartott teltházas lakossági fórumot Tamásiban (a szerző fotója)

A tárcavezető az Európa parlamenti választások kapcsán pedig azt mondta, azok tétje, hogy az unió 400 millió lakosa biztonságban vagy háborútól félve élhet-e a következő években.

A szerző fotója

Petri Bernadett, a Fidesz Európa parlamenti képviselőjelötje – aki korábban 12 éven át dolgozott Brüsszelben – azt hangsúlyozta, hogy a magyar kormánypártok politikusai a jövőben is azért dolgoznának a nemzetközi színtéren, hogy hazánk ne sodródjon bele a háborúba. Azt mondta, ezért kéri a választókat, hogy minél többen szavazzanak rájuk.

Varga Mihály és Petri Bernadett lakossági fórumával kapcsolatban hamarosan hosszabb beszámolóval jelentkezünk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában