A munkát elvégezték, bíznak a jó eredményben

Süli János, a Paks és Tamási térségének országgyűlési képviselője előzetes értékelést adott. Bízik benne, hogy a választókerületében a lehető legjobb eredmény születik.

Révészné Hanol Erzsébet

A számok azt mutatják, hogy a mozgósítás az országos átlagnál jobban sikerült a választókerületben – mondta előzetes értékelésében Süli János, Paks és Tamási térségének országgyűlési képviselője. Hozzátette, hogy a nagy részvételi arányból nehéz következtetést levonni, hiszen egyaránt lehet előny és hátrány. Ugyanakkor azt hangsúlyozta, hogy aktivistáikkal a munkát elvégezték, személyesen és telefonon is sokakat megkerestek, hogy elmondják nekik: gyermekeik jövője a tét. Voksukkal mondjanak nemet a háborúra és a bevándorlásra.

Süli János.

Süli János bízik a legjobb eredményben, ami azt jelentené, hogy a polgármesteri tisztségeket, a testületeket, a megyei listát és az Európai Parlamenti helyeket illetően is a Fidesz-KDNP jelöltjeinek szavaztak a legtöbben bizalmat.

Arról is beszélt, hogy békés kampányra törekedtek, ám időnként meg kellett küzdeniük alaptalan vádaskodásokkal. Mint mondta, aki nem lát bele egy település működésébe, nem dolgozott még egyetlen testületben sem, az könnyen vádaskodik. Ám aki tudja, hogy ez mivel jár, az nem megy bele parttalan vitákba.

A napközbeni történések után az esti órákban is folyamatosan frissülő hírfolyamban számolunk be az eredményekről!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában