Hálásak a támogató közegért

„Mérhetetlenül hálásak vagyunk azért a támogató közegért, amely a bonyhádi civil szervezetek és nemzetiségek kiegyensúlyozott működését segíti" - írja a facebookon Ezer-Ferenc Veronika, az Angyal-Hívó Egyesület elnöke és Kálozdi Józsefné, a Cigány Közösségek Szövetségének képviselőjelöltje.

Teol.hu

Kálozdi Józsefné (balról), Filóné Ferencz Ibolya és Ezer-Ferenc Veronika

Fotó: Ruip Gergő

„Mindenben számíthatunk az önkormányzatra, Ibolyára: legyen szó egy közös program megszervezéséről, a rendezvényeink és az éves működésünk támogatásáról, vagy „csak” egy jó hangulatú beszélgetésről. És példaértékű az is, ahogy minél szélesebb és erősebb szociális hálót igyekszik biztosítani a rászoruló családoknak, meghallgatva őket és segítve a felemelkedésüket. Sok feladatunk van még, de így alkotunk egy jó csapatot, folytassuk közösen!” - fogalmazta meg Ezer-Ferenc Veronika, az Angyal-Hívó Egyesület elnöke és Kálozdi Józsefné, a Cigány Közösségek Szövetségének képviselőjelöltje.
 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában