Tarolt a Fidesz-KDNP Szekszárdon

Mostanra kijelenthető, Berlinger Attila lesz Szekszárd polgármestere. Az is eldőlt, hogy mind a tíz egyéni választókerületet a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte meg Szekszárdon.

Teol.hu

Nagy az öröm, Szekszárdon taroltak a kormánypárt jelöltjei

Fotó: Makovics Kornél

A Fidesz-KDNP jelöltje a voksok 54,03 százalékát, azaz 7788 szavazatot kapott. Az ÉSZ színeiben induló Bomba Gáborra a vármegyeszékhely választásra jogosult polgárai közül 5112-en (35,47 százalék) , Tóth Endrére, a Mi Hazánk jelöltjére 1513-an (10,50 százalék) voksoltak.

Szekszárdon tarot a Fidesz-KDNP, az 1. számú egyéni választókerületében Gréczy-Félegyházi Gyöngyvér, a 2. számúban Koller Tamás, a 3-asban Böröcz Máté, a 4-esben Szollár Zoltán, az 5-ösben Szabó Noémi, a 6-osban dr. Bali Ildikó, a 7-esben Janó Attiláné, a 8-asban Fusz György, a 10. számúban Máté Péter nyert. Ők mindannyian a pártszövetség jelöltjei voltak. A 9-esben a szavazatok 75 százalékos feldolgozottságánál a szintén Fidesz-KDNP-s Móra Viktória vezet.

A választásokról szóló, folyamatosan bővülő írásunkat a linkre kattintva találja!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában