Tevel polgármestere négy képviselőjelöltjével szeretné folytatni a munkát

A teveli polgármester, Fazekas Attila közösségi oldalán hivatalosan is bemutatta azokat a képviselőjelölteket, akikkel együtt kíván indulni a júniusi önkormányzati választásokon. A polgármester portálunkkal a település jövőjére vonatkozó terveit és elképzeléseit is ismertette.

Farkas Eszter

Fazekas Attila portálunknak kifejtette, hogy az elmúlt évek eredményei és a jövőbeni célok elérése érdekében olyan csapat áll össze, amely elkötelezett a közösség szolgálatában. „Tevelnek szüksége van olyan vezetőkre, akik nemcsak a jelen problémáit képesek megoldani, hanem hosszú távon is gondolkodnak, és a település fejlődését tartják szem előtt. Az előző ciklus képviselőtestületéből két kiváló munkát végzőképviselő úgy döntött, hogy most nem méretteti meg magát. Örömteli viszont, hogy az előző testületben is dolgozó és most is induló négy képviselőjelölt mellett további négy személy gondolta úgy, hogy önkormányzati képviselőként is tenni szeretne a település fejlesztéséért és elindul a választáson” – mondta a polgármester.

A teveli polgármester képviselőjelöltjeivel
A teveli polgármester képviselőjelöltjeivel. Forrás:  Facebook

A képviselőjelöltek között megtalálhatóak a helyi civilszervezetek képviselői, vállalkozók és lendületes fiatalok is, akik különböző szakterületeken szerzett tudásukkal és tapasztalatukkal járulhatnak hozzá Tevel fejlődéséhez.

 

A polgármester által bemutatott új képviselőjelöltek: Győrfi Zsolt, Jáhn Bálint, Lantos László és Kult Mihály. Ők indulnak az előző ciklusban is önkormányzati képviselőként dolgozó Amma Zoltán, Asztalos Zoltán, Nagy Zoltán és Veres Róbert mellett a hat képviselői hely egyikéért.

A polgármester kifejezte bizalmát csapatában, és hangsúlyozta, hogy együtt képesek lesznek megvalósítani a település jövőbeli céljait. 

– Hiszem, hogy ezekkel az elkötelezett és tehetséges emberekkel együtt sikeresen vezethetjük Tevelt a következő években is – mondta a polgármester.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában