ajándék ötletek II.

2018.12.17. 17:30

Igazi különlegességet ajánlunk most meglepetésnek!

A karácsony előtti utolsó napokra igazán különleges ötlettel álltunk elő azoknak, akik még nem vették meg a meglepetéseket szeretteiknek.

Kvanduk Bence

Fotó: Illusztráció (Shutterstock)

Korábban már ajánlottunk egyedileg készített meglepetéseket azoknak, akik a széles választék miatt nem tudtak dönteni, melyiknek is örülne legjobban a megajándékozott. Most viszont egy egészen más jellegű ötlettel álltunk elő, melynek bemutatására a Bijó Kuckó tulajdonosától, Biczó Gergelytől kértünk segítséget.

Amikor ajándékról beszélünk, itt nem feltétlenül kell egy dologra gondolnunk, hiszen teljes csomagokat is összeállíthatunk. Ilyenkor lehet jó ötlet betérni egy egészséges, akár „mindenmentes” ételekkel, gyógylábbelikkel, teakülönlegességekkel és sok egyéb mással foglalkozó üzletbe.

Gergely elmondta, többen is betérnek úgy hozzájuk is, hogy körülbelül tisztában vannak azzal miket szeret az ajándékozott, de kérnek egy kis segítséget, mivel is egészíthetnék ki a meglepetést. Nyilván ilyenkor igyekeznek minél szélesebb palettát lefedve összeállítani a csomagot. Például, ami gyorsan szemet szúrt az a zabpuding por volt, e mellé egy cukormentes lekvár, egy doboz Gyuri bácsi teáiból, egy kis illó olaj, és már is készek lehetünk a meglepetéssel.

Szponzorált tartalom

Nyilvánvaló, hogy gyógylábbelit nem érdemes egyedül beszereznünk, ha nem tudunk minden egyes paramétert, vagy nem volt már korábban hasonló szerettünk lábán. Ilyenkor okosabb lehet együtt választani. Bár kisebb a meglepetés, de az ajándékozás élménye így is megvan.

Persze nem csak ilyen csomagokra gondolhatunk azok számára, akik kimondottan ügyelnek egészségükre. Ott jártunkkor például jó ötletként felmerült a vízszűr kancsó betéttel. Mi például már évek óta használjuk a sajátunkat előszeretettel.

Végül, de nem utolsósorban tökéletes ajándék lehet a Bijó Kuckó saját hidegen sajtolt prémium minőségű Szegzárd olaja. Ezt a terméket három nagy csoportra oszthatjuk. Vannak az egészségmegőrzést segítők. Vannak élvezeti, gasztronómiai olajok, melyekkel egy salátát, vagy szinte bármilyen ételt finomabbá varázsolhatunk. Illetve szépségápolásra alkalmas olajok is vannak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában