jeles bizonyítvány

2019.06.14. 09:30

Várjuk a színötös diákok jelentkezését

Tolnai Népújság

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

Ismét meghirdetjük Színötös akciónkat, és bemutatjuk azokat az általános iskolás Tolna megyei tanulókat, akik kitűnően teljesítették a tanévet, bizonyítványukban csupa ötös (jeles, példás, kitűnő) osztályzat sorakozik, bár egy magatartás négyes még nem kizáró ok.

Jelentkezni ezúttal is a www.teol.hu/szinotos/ oldalon lehet az ott található űrlap kitöltésével és a kért dokumentumok feltöltésével: jó minőségű fotó a benevezett diákról, szülői hozzájáruló nyilatkozat, a bizonyítvány másolata. Fontos, hogy az adatlapot pontosan, hiánytalanul ki kell tölteni. A jelentkezési határidő 2019. július 5.

A színötös tanulók portréit a Tolnai Népújságban, illetve a Teol.hu oldalon is megjelentetjük. Ahogy tavaly, úgy idén is megjutalmazzuk a játékban résztvevő kitűnő tanulókat. A garantált ajándékuk egy belépő a Pécsi Állatkertbe, aminek beváltásához egy vouchert kapnak.

Az idén is arra biztatjuk tehát a tanévet kitűnően teljesítő diákokat: legyenek büszkék eredményükre, és csatlakozzanak a színötösök csapatához!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában