Rock est nyitott, disco zárt

2018.08.20. 19:26

Nyárzáró családi napokat tartottak Őcsényben a hétvégén

Hanol Erzsébet

Fotó: Mártonfai Dénes

Rock esttel kezdődött pénteken a hagyományos Nyárzáró családi nap Őcsényben, majd másnap a hagyományőrzés is hangsúlyt kapott. A fellépők sorát a Bogár István Hagyományőrző Egyesület utánpótlás és felnőtt csoportja nyitotta, majd a Borjádi Német Nemzetiségi Tánccsoport és a Bierkapelle zenekar, a Csűrdöngölő Néptánccsoport, valamint a Bátai Tamburazenekar és a Vadvirág Tánccsoport lépett fel. De a Szöcske Akrobatikus Rock and Roll Egyesület, a Fekete Kígyó Szemek Tánccsoport produkcióját is láthatta a közönség.

Volt mindemellett musical show a Csillag Musical Társulattal, zumba és táncőrület az Eurodance-szel. Dallamokra hangolva című műsorával Kossuth Gergő szórakoztatta a program résztvevőit, majd a Seres Brothers lépett fel és discoval zárult a nap.

A színpadi produkciók mellett vidámpark várta a gyerekeket, volt kézműves foglalkozás, lovaskocsikázás és íjászat is. A helyszínen voltak a tűzoltók, a rendőrség és a toborzó iroda munkatársai, és mindemellett egészségügyi méréseken is részt lehetett venni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában