előzetes

2019.01.11. 18:10

Koncertet ad ajándékba a Kajsza Kvartett

Harmadszor ad a Kajsza Kvartett újévi koncertet Sióagárdon szeretetből a falu lakosságának.

Budavári Kata

Fotó: Shutterstock illusztráció

Harmadszor ad a Kajsza Kvartett újévi koncertet Sióagárdon szeretetből a falu lakosságának. Ám mint azt Kajsza Bélától megtudtuk, a szombaton tizenhét órakor kezdődő esemény iránt nemcsak sióagárdiak érdeklődnek, hiszen Bátaszékről, Bonyhádról, Pécsről és más településekről is jelezték többen, hogy szeretnék meghallgatni a koncertet.

További érdekesség, hogy bár kvartettről van szó, nem négy zenész lép fel a művelődési házban. Kajsza Béla trombitál, Kajsza Péter kürtön, harsonán játszik, Kajsza Pál és a nyilatkozó édesapa, Kajsza Béla szintén harsonán működik közre, az unokatestvér, Földesi Gyula trombita játékával színesíti az előadást. A legfiatalabbak, az unokák nem először szerepelnek a felnőttekkel együtt. Az oboán játszó Kajsza Etelka és a tenorkürtös Kajsza Barna ugyan két éve tanulnak zenélni, ám több családi fellépésen is részt vettek, és a nagypapa elmondása szerint rutinos zenekari tagoknak számítanak. Szombaton komolyzenei, így Bach és Vivaldi művek mellett spirituálé és filmzene is elhangzik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában