alkotócsoport

2019.02.08. 10:30

Megmutatják, milyen sokszínű az egyesület

A Közösség Kultúra Közhasznú Egyesület kiállítását láthatják a Babits Mihály Kulturális Központban március 7-ig.

Budavári Kata

Fotó: Mártonfai Dénes

Sokszínűség címmel a tolnai Közösség Kultúra Közhasznú Egyesület mutatkozik be Szekszárdon. Az alkotócsoport kiállítása csütörtökön nyílt meg a Babits Mihály Kulturális Központban, a tárlat március 7-ig látható.

Az egyesület kéthavonta állít ki Tolnán a Both cukrászdában, a megyeszékhelyen azonban most láthatók először a festmények, grafikák, fotók és kerámiák. A megnyitó sokszínű volt, akárcsak a tárlat, hiszen a nagy számú érdeklődő nemcsak szemet, de a fület is gyönyörködtető művekkel találkozhatott. Zajos sikert arattak a Fusz János Zeneiskola fuvolistái, Weöreös Sándor prózája Pakulár Erika tolmácsolásában, valamint a veszprémi zeneiskola ének-szakos növendékei.

A kiállítást Appelshoffer Ágnes, Tolna polgármestere ajánlotta a jelenlévők figyelmébe. Kifejtette, hogy véleménye szerint mindenkinek a lelkében van valami, amit vagy meg mer mutatni másoknak, vagy nem. – Nem tisztem művészi értékelést mondani, de tisztem megköszönni az alkotóknak, hogy volt bátorságuk megfogni az ecsetet és a fényképezőgépet, és munkájukat megmutatni – mondta a városvezető. Appelshoffer Ágnes megköszönte az egyesület vezetőinek, így az elnöknek, Verseghy Ferencnek az áldozatos munkáját.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában