kiállítás

2020.01.15. 09:30

Folytatódik a sorozat az Art Cafeban

Budavári Kata

Fotó: Makovics Kornél

Vibráló képekkel mutatkozik be az Amaryllis Étterem Art Caféban Alexandra Manea. Kindl Gábor, a sorozat fővédnöke azzal ajánlotta a közönség figyelmébe a tárlatot, hogy egy ilyen sokszínű ízelítő az alkotó saját maga teremtette világból megfelelő indítása egy olyan évnek, amelyben sok minden vár ránk.

Kindl Gábor azt is elmondta, Alexandra Manea a természetből merítkezik, és különböző önkifejezési formákat talál. Olyan ember, aki mindig jelen van a közösség életében.

A kedd délelőtti megnyitón az alkotó is beszélt kiállított munkáiról. Ezek különféle technikákkal készültek, van közöttük fotó, festmény, krétarajz. Kiderült, az Érzékelés, Intuíció – Gondolkodás, Érzés címet viselő kiállítással Alexandra Manea a racionális és irracionális, a tudatos és nem tudatos kommunikáció szembenállására szeretné ráirányítani a figyelmet. A műveken megelevenedik Taplós Nomádia, magáról pedig két látszólag nagyon hasonló, mégis különböző arctalan portrét is bemutat. Alkotásain az apró részleteknek is nagy jelentőse van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában