Programok

2022.09.15. 12:30

Bálák közt zajlott a BorBála

Szombaton este zárult a második Paksi BorBála, a város egyik legkülönlegesebb szórakoztató programja.

TN

A programot a négy nap alatt közel háromezer látogató kereste fel.

Fotó: Molnár Gyula

Mint a szervező Csengey Dénes Kulturális Központ tájékoztatásából megtudtuk, a több mint 220 szalmabálával határolt területen négy nap alatt összesen tizenhat színpadi program, emellett gyermekjátszótér, valamint szépszámú helyi termelő várta az érdeklődőket. A programot a négy nap alatt közel háromezer látogató kereste fel.

Tóth Emese zongoraművész kicsiknek szóló klasszikus zenei ízelítőjével indult a Paksi BorBála. Az ASE sportcsarnok melletti placcon, szalmabálák által határolt területen különböző gyermekprogramok, koncertek és színházi előadások váltották egymást. A rendezvény nevéhez méltón a színes programok mellett a bor is komoly szerepet kapott.

Az ingyenes programok között gyermek és felnőtt előadások, koncertek, ír kocsmazene, zenés irodalmi műsorok is szerepeltek. Az érdeklődők hallhatták Járai Márk Cseh Tamás estjét, a Firkin zenekar ír kocsmameséjét és az E-Mancik színházi előadását is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában