TV-ajánló

2023.06.16. 13:45

A látszat csal

Az "Úriemberek" című film egy igazi kuriózum: tele van izgalommal és fekete humorral, a szereplők pedig mind igazi egyéniségek.

Farkas Eszter

Matthew McConaughey, a film egyik főszereplője.

Forrás: Shutterstock

A történetben feltűnik egy rabló banda (Colin Farrell, Charlie Hunnam és Henry Golding), egy ravasz magánnyomozó (Hugh Grant) és különböző alvilági figurák, akik mind Londonban próbálnak szerencsét.

A középpontban egy excentrikus angol drogbáró, Mickey Pearson (Matthew McConaughey) áll, aki a város jövedelmező marihuána-birodalmát építette fel, azonban amikor bejelenti, hogy visszavonul a szakmától, az alvilági figurák számára egyaránt lehetőség nyílik a hatalom megszerzésére.

A film lenyűgözően stílusos és izgalmas jeleneteket kínál. Guy Ritchie hozza a sajátos rendezői stílusát: váratlan fordulatokkal és intelligens párbeszédekkel teszi feledhetetlenné a moziélményt.

A produkció fergeteges szórakozást ígér, melyet a karakterek és a történet sodró lendülete tesz teljessé, garantáltan leköti a nézőket az első pillanattól kezdve egészen a váratlan befejezésig.

Június 16. péntek 23:10 RTL+

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában