TV ajánló

2023.07.11. 10:25

Kiismerni a férfiakat

Nem kellesz eléggé, egy kedves nyári vígjáték. Annak ellenére, hogy 14 éve készült, még ma is szórakoztató.

Mauthner Ilona

A film egyik főszereplője, Jennifer Aniston

Négy lányról, fiatalasszonyról szól, Beth, Anna, Mary és Gigi megpróbálják a lehetetlent: kiismerni a férfiakat. 

Nézzünk szembe a ténnyel: sosem tudni, mi jár a másik fejében, amikor rád néz, amikor meghív egy italra és elkéri a telefonszámodat. A nők tévelyegnek, a férfiak botladoznak, mert az élet nem más, mint a be nem teljesedő kapcsolatok, a félbehagyott, elbénázott, észre sem vett lehetőségek sora.

A szereposztás pazar: Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Jennifer Connelly, Kevin Connolly, Bradley Cooper, Ginnifer Goodwin, Scarlett Johansson, Justin Long.

Kicsit sokkolóan kezdődik a film. Azzal, hogy a világ minden táján, valamennyi színű, korú nő a „csak nincs önbizalma, fél tőled, taktikusan kivár, sokat csalódott, elutazott, ne izgulj hívni fog” kezdetű dumákkal eteti türelmetlen, szingli, félig elcsábult barátnőjét, amikor az első randi után a pasi nagyon nem hívja fel már napok óta – ígérete ellenére.

A film a fiúkat is szembesíti a ténnyel, hogy bárhogy féltik azt a fene nagy függetlenségüket, azért ők sem képesek kihúzni magukat a szerelem félelmetes ereje alól. 

A filmet az AMC csatorna vetíti kedden, délelőtt 11 órától.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában