Koncert

2023.08.16. 13:35

Retró ruhában lépett fel Málinger Anita és Kovács Gergő

Málinger Anita és Kovács Gergő énekes-duettpáros a „Talpig Retróban” című, Tolnán megrendezett eseményen maguk is retró öltözékben jelentek meg. A tolnai meghívásnak nagy örömmel tettek eleget.

Brunner Mónika

A Tolnai Kulturális Központ rendezvényének, a „Talpig Retróban” című programnak idén augusztus tizenegyedikén pénteken adott otthont a Mag-ház udvara. Málinger Anita és Kovács Gergő a duettkoncertek során igyekeznek mindig összeöltözni, ez a tolnai koncert esetében is így történt.

Málinger Anita és Kovács Gergő. Fotó: beküldött kép

Gergő elárulta, hogy neki könnyebb dolga volt a ruha kiválasztásában, ezért Anita öltözékéhez alkalmazkodott, aki egy egyberészes pöttyös ruhát viselt piros övvel, nyaklánccal és piros hajpánttal, amihez Gergő színben passzoló piros nyakkendőt választott. 

Málinger Anita és Kovács Gergő retró és nosztalgiaműsor előadásán, este hét órától felcsendültek régi Psota Irén slágerek, Korda György ismert számai, a Meseautó című film főcímdala, de duettben elhangzott még a Szeretni bolondulásig, Szívemben bomba van és a Fekete Péter című musicalből a Szerelemhez nem kell szépség című sláger is. A közönség szinte végig énekelte az előadókkal a dalokat, sőt többször táncra is perdültek a negyvenötperces előadásuk során.

Az összhang, a ruhaviseletük is legalább akkora sikert ért el a közönség előtt, akárcsak a dalösszeállításuk, amelyet aztán ráadásdallal követelt vissza tőlük a közönség.

Málinger Anita és Kovács Gergő énekesek több, mint két évtizede álltak először színpadra, a szekszárdi Tücsök Zenés Színpad tagjaiként kezdték pályafutásukat. Szóló- és duettkoncertek előadói határon innen és már azon túl is. Számos helyen hallhatták és láthatták már őket, fellépéseiket minden alkalommal nagy örömmel és szeretettel fogadja a közönség. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában