Téli hangulat

2023.12.12. 10:50

Bármikor megtekinthető a bonyhádi kiállítás

Havas tájakat mutat be a Bonyhádi Fotóklub kiállítása a Vörösmarty Mihály Művelődési Központ ablakaiban, mely az utca felé fordítva tekinthető meg 2024. január 2-ig, így non-stop látogatható, vagyis bármikor megtekinthető.

Farkas Eszter

2024. január 2-ig látogatható a kiállítás (Fotó: Facebook)

A kiállító tagok: Faikné Kerekes Ágnes, Hammer Zsuzsanna, Kirchné Máté Réka, Lőbelné Matus Mónika, Mayer-Kovács Mónika, Sebestyén Krisztián, Szabó András, Tauthné Sárika és Tóth-Sármány Mónika.
– Tíz éve kaptam meg az első fényképezőgépemet, akkor kezdtem el fotózni – emlékezett vissza Tóth-Sármány Mónika, a fotóklub tagja. – Főként családokat és portrékat fotózok, mivel erre kérnek fel a legtöbben, mégis leginkább a természetet szeretem megörökíteni. A mostani kiállításon három havas képem látható, mindegyik a természetben készült, de az egyik egy portré.

„Örömmel vennénk, ha a kiállított képek közül kiválasztott kedvenceddel küldenél itt a poszt alatt egy szelfit.”– írja a fotóklub Facebook bejegyzése alatt. A képekkel hangulatos téli napokat kívánnak a tagok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában