TV-ajánló

2023.12.15. 18:00

Irigylésre méltók a város királynői

A tehetős, jól kinéző feleségeket mindenki irigyli. Már csak ezért is érdemes beletekinteni A város királynői – The real housewives of Budapest című magyar reality műsorba.

Brunner Mónika
Kalmár Paulina, a hét kőgazdag hölgy egyike
Forrás: TV2

A csinos, gazdag, magyar hölgyek élete ugyanis irigylésre méltó és motiválhatja a kicsit középszerűbb életet élő nőket arra, hogy jobban nézzenek ki. Hátha rájuk talál a nagyon nagy szerencse egy szuper jóképű, igencsak gazdag és rendes férj személyében. 

Érdemes tudni, hogy a pénz világában élők érzelmi élete össze sem hasonlítható például az átlagéletet élőkével. Számukra ugyanis az érzelmi életet is befolyásoló jó külső, a szép megjelenés sokkal fontosabb, hiszen ez egy olyan világ, ahol mutatni kell a drága holmikat, a luxusautót, a luxusutazásokat, a több- és jobbfajta életstílust. 

Tény, hogy a többség nem tudja megfizetni azokat a méregdrága holmikat, kozmetikai, ápolási termékeket, amelyek a gazdag emberekhez tartoznak. A drága ruhákon és luxuslakásokon túl azonban ők is hús-vér emberek, ugyanúgy küzdenek az élet nehézségeivel, hiszen van, amit pénzzel nem lehet megvenni.

A szereplő hét hölgy, mindenki mögött más és más életút, egy valami viszont közös bennük: mindannyian szemtelenül gazdagok.

A város királynői, magyar reality műsor, RTL, 19.55.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában