Tv ajánló

2023.12.26. 17:00

Na de hová lett Kevin?

Kötelező a tévé elé ülni ma este 8 óra 50 perckor, a Reszkessetek, betörők! karácsonyi vígjáték harmadik részéért, amelyben megismerhetünk egy aranyos kisfiút, akinek nem Kevin a neve, és nem is Macaulay Culkin, az első két részből megismert gyermekszínész alakít, hanem Alex D. Linz.

Brunner Mónika
12jun99:,Actor,Alex,D.,Linz,At,The,World,Premiere,In
Alex D. Linz az új gyerekhős 
Forrás: Shutterstock 

A történet Alex Pruittot, egy nyolcéves fiút követ nyomon, aki megvédi otthonát egy veszélyes nemzetközi bűnözői csoporttól, amely tagjai egy terrorszervezetben dolgoznak. 

Az egyik, interneten olvasható kritikában szerepel, hogy bár a filmben látható kölyök határozottan nem Macaulay Culkin, de Alex D. Linz képes volt vinni a szerepét, valamint a film forgatásakor tizenhárom éves Scarlett Johansson színésznő miatt is érdemes megtekinteni az alkotást. 

A film 1997-es bemutatásakor a kritikusok is dicsértek a kisfiú Linz teljesítményét, de kritizálták a film eltérését az előző részektől. Alex D. Linz 2024 január harmadikán tölti be a harmincötödik életévét. A Reszkessetek, betörők 3. című film forgatásakor nyolc éves volt. 

A film bemutatása óta sokan akarják tudni, hogy Macaulay Culkin, az előző két rész sztárja miért nem szerepelt a harmadik részben. Állítólag azért, mert elege lett a szerepből. A kezdeti gyerekszínészként elért sikerek után még a színészetbe is belefáradt (szegény...).

Reszkessetek, betörők! 3., amerikai családi vígjáték, TV2, 20.50. (kedd, december 26.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában