TV-ajánló

2024.02.07. 16:00

Blackway prédára vár

A Prédára várva című 2015-ös amerikai thriller egy észak-amerikai fakitermelésből élő közösségben játszódik, a főszereplője Lillian (Julia Stiles), aki édesanyja halála után visszatér ide, a szülővárosába.

Brunner Mónika

Sir Anthony Hopkins, a film főszereplője (Fotó: Shutterstock)

A történet szerint azonban elkezdi zaklatni egy helybeli férfi, a neve Blackway (Ray Liotta). Büntetlenül tevékenykedik a puszta szélén található kis közösségben, egykoron rendőr volt, bűnöző lett belőle. 
Lillian a város seriffjéhez fordul segítségért, de ő azt tanácsolja neki, hogy legjobb, ha elhagyja a várost, ő is fél ugyanis Blackwaytől, és nem hajlandó ellene fellépni. Miután Lilliannal együttérez, végül azt mondja neki, hogy menjen el a városi fatelepre, és kérjen segítséget mástól. 

Végül Lesternél (Sir Anthony Hopkins) és Nate-nél talál védelemre, az egész városban ők ketten azok, akik vele tartanak a Blackway nevű férfi ellen. 

A film rendezője Daniel Alfredson, a történetet Joseph Gangemi és Gregory Jacobs írta Castle Freeman J. 2008-as Go with Me című regénye alapján. A film főszereplői: Sir Anthony Hopkins, Julia Stiles, a 2022-ben elhunyt Ray Liotta, Alexandre Ludwig és Hal Holbrook az utolsó filmszerepében, aki a film bemutatása után néhány évvel, 2021-ben hunyt el. 

Prédára várva – HBO 2, 21 óra 26 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában