labdarúgás

2018.03.04. 18:44

Nem feküdt nekik a csúszós pálya

Balázs László, fotó: Mártonfai Dénes

Fejes Péter (jobbról) fogadhatta a társak gratulációit. Nem kis mértékben volt neki köszönhető, hogy a Szekszárdi UFC ősztől is a harmadik vonalban szerepelhet (Fotó: Mártonfai Dénes)

Mindössze három mérkőzést tartottak meg az erre a hétvégére kiírt NB III-as mérkőzések közül, 21-et elhalasztottak. A Közép-csoportban nem bírt egymással a középcsapatnak számító Rákosmente és a Szekszárdi UFC. A Keleti-csoportban a listavezető Monor 2–0-s győzelmet aratott a Balassagyarmat vendégeként, míg Nyugaton a III. Kerület 6–0-ra kiütötte a Csornát.

Közép-csoport, 17. forduló

Rákosmente KSK–Szekszárdi UFC 1–1 (1–0). Budapest, Rojik sporttelep. V.: Borbás Bottyán.

Rákosmente: Ordasi – Simita, Sárossy, Nyúl (Pendl, 63.), Forgács, Balaskó, Márki (Kerék, 56.), Maka, Dóczi, Kovács K., Ott (Czerman, 68.). Vezetőedző: Helm András.

Szekszárd: Lékai – Márton E., Károly V., Kovács D. (Kozics, 60.), Füredi – Arena Á., Lékó, Nagyváradi, Juhász M. – Hegedűs M. (Budai, 81.), Fejes. Vezetőedző: Kvanduk János.

Viszonylag jól előkészített, csúszós talajú pályán egyik csapatnak sem volt könnyű dolga. Mindkét együttes igyekezett alkalmazkodni a nehéz körülményekhez. A szünet után fölényben játszott az UFC, amely közelebb állt a győzelemhez mint ellenfele, a kapu felé tartó lövések aránya 17:3 volt a szekszárdiak javára. A hazaiak egyszer jutottak el a sárga-feketék kapujáig, abból gólt szereztek.

Gólszerzők: Forgács (30.), illetve Hegedűs M. (67.).

Kvanduk János: – Az egyik szemünk sír, a másik nevet. Idegenből ponttal térünk haza, de a játék képe alapján nyernünk kellett volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!