NB III-as labdarúgás

2018.05.05. 19:58

Kozics és Fejes góljával nyert az UFC

Két nyeretlen mérkőzés után győzött ismét a Szekszárdi UFC csapata az NB III-as focibajnokságban.

Balázs László, archív fotó: Mártonfai Dénes

Eseménytelenül pergett le az első 15 perc. A vendégek jól megszervezték védekezésüket, a hazaiak pedig 4-5 pontos passz hiányában nem tudtak helyzetet kialakítani Filipánics Bálint kapuja előtt. Alacsony intenzitás, hiányzó ritmusváltások, rendre elméretezett, vagy csak simán pontatlan utolsó passzok jellemezték az első 45 percet.

Kvanduk János: – Az első félidőben stabilan játszottunk, a játékosok jól oldották meg a feladatot. Ami a vendégek erőssége, azt megakadályoztuk. A meccs nagy részében a mi elképzelésünk érvényesült, még úgy is, hogy a két gól között nem játszottunk jól.

A szünet után több mint 10 perc után alakította ki az első nagyobb helyzetet az UFC, amely még kimaradt. Rá egy percre már örülhettek a sárga-feketék: egy szabadrúgás után a védők nem tudták eltakarítani a labdát, Kozics eszmélt a leghamarabb, a lecsorgó labdát 12 méterről a kapuba vágta. Akik azt gondolták, hogy a góllal egy csapásra javul a színvonal, csalódniuk kellett. A játékosok továbbra is inkább a „babával„, és nem a labdával voltak elfoglalva. Széttördelt játék és hatalmas tusakodás a középpályán jellemezte a találkozót. A végére elfáradó vendégeknek végül Fejes Péter találata adta megy a kegyelemdöfést.

Közép-csoport, 26. forduló

Szekszárdi UFC–Hódmezővásárhelyi FC 2–0 (0–0). Jv.: Horváth M. (Nagy M., Gyürüsi).

Szekszárd: Lékai – Kvanduk J., Kovács D., Károly V., Preininger – Juhász M. – Kozics, Lékó, Hegedűs M. (Csigi, a szünetben) – Nagyváradi (Hajpál, 92.), Budai (Fejes, 55.). Vezetőedző: Kvanduk János.

Hódmezővásárhely: Filipánics – Füredi, Huszár, Szekér (Szabó M., 66.), Koncz, Pataki, Szántó, Szabó M. (Benke, 60.), Prasler, Rácz D., Varga B. Vezetőedző: Szűcs Róbert.

Gólszerzők: Kozics (60.), Fejes (82.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!