kosárlabda

2018.12.20. 12:39

Ajándékkal ingyen mehet a bajnokira

Utolsó mérkőzését játssza ebben az esztendőben a Knipl Kft. Bonyhádi KSE együttese, pénteken a BKG-Príma SE csapatát fogadja a városi sportcsarnokban.

Berg Sándor

Fotó: Makovics Kornél

A völgységi klub a közelgő ünnepekre való tekintettel adománygyűjtést szervez a család és jóléti szolgálat számára. Az a szurkoló, aki ajándékkal (társasjáték, édesség, könyv) érkezik a mérkőzésre, ingyen tekintheti meg a találkozót, tájékoztatta lapunkat Darabos Péter, a bonyhádi egyesület ügyvezető elnöke.

Tizenkét forduló elteltével egy győzelemmel és tizenegy vereséggel a sereghajtó szerepét tölti be a völgységi gárda, amelynek ezúttal sem lesz könnyű dolga, hiszen a debreceni csapat 9/3-as mérleggel a negyedik pozíciót foglalja el a Piros csoportban (csak az előtte álló Veszprém, Oroszlány, MAFC triótól kapott ki), ráadásul Nagy Ágoston legénysége ötmeccses győzelmi szériában van. Ezzel szemben a BKSE múlt héten idei legnagyobb vereségét szenvedte el az előző négy idényben még NB I/A-s MAFC otthonában (58–125).

Férfi NB I/B, Piros csoport, 13. forduló.

Knipl Kft. Bonyhádi KSE–BKG-Príma SE, péntek, 19 óra. Bonyhád, városi sportcsarnok. Vezeti: Radnóti Miklós, Gelencsér György, Reisz Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!