röplabda

2018.12.01. 10:37

Dombóvári ötödik helyezés Füreden

Bár a sportág több évtizedes hagyományokkal rendelkezik Dombóváron, eddig inkább csak a felnőtt csapatok jó eredményiről lehetett hallani.

Rónai Gábor

Bár a sportág több évtizedes hagyományokkal rendelkezik Dombóváron, eddig inkább csak a felnőtt csapatok jó eredményiről lehetett hallani. Az utánpótlás-nevelés csak néhány évvel ezelőtt a DARC lelkes fiataljainak a Volle 2020 programban való indulásával kezdődött el. Az idei évtől az Illyés Gyula Gimnázium és a Központi Röplabda Akadémia együttműködése révén már három helyszínen közel ötven dombóvári leány ismerkedhet meg a röplabda sportág szépségeivel.

A KRA szineiben a dombóvári lányok elindultak az Őryné Merő Nóra U13 Országos Mini Bajnokságban, melynek első fordulóját Balatonfüreden rendezték meg no­vember 26-án. Csoportjukban a győri, a szombathelyi és a mosonmagyaróvári csapattal mérkőztek meg, majd az ötödik helyért kiírt helyosztón újfent a Mosonmagyaróvárral találkoztak és győztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!