kosárlabda

2018.12.14. 13:36

Több van benne és az ASE-ben is

Rónai Gábor

Sajnálja Szrecsko Szekulovics távozását Nikola Jevtovics, az Atomerőmű SE NB I.-es férficsapatának szerb centere, de azt mondja, profi játékos, aki a legjobb tudása szerint dolgozik a jövőben, bárki is legyen az edző.

„Szekulovics távozását mindenki sajnálja. Sokszor voltam már ilyen helyzetben a pályafutásom során, ez a szituáció számomra nem új. Mindannyian profik vagyunk, a legjobb tudásunk szerint dolgozunk tovább” – fogalmazott.

Schmidt Béla beugrása mindenesetre jól sikerült, irányításával az ASE 85–76-ra nyert a DEAC ellen. Jevtovics 17 ponttal, 5 lepattanóval és 1 gólpasszal segítette csapatát.

„Fontos volt, hogy csapatként játsszunk, nagyszerűen járt a labda, rengeteg extra passzunk volt, valamint a gyorsindításokból is sok kosarat szereztünk. A harmadik negyedben a védekezésünk is rendben volt” – húzta alá.

„A kilencedik helyen állunk, természetesen nem vagyunk elégedettek, hiszen ez nem egy jó teljesítmény. Azt hiszem, tudunk ennél sokkal jobban is játszani, erre szükség is lesz. Magamtól is többet várok, ha a csapatom játékával nem vagyok elégedett, akkor a sajátommal sem lehetek az” – zárta Jevtovics, aki szombaton (18 óra) az Alba Fehérvár otthonában bizonyíthat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!