NŐI FUTSAL

2019.01.05. 07:46

Ezt az akadályt illik simán venni

Berg Sándor

A jövő hétvégi, idei első bajnoki forduló felvezetéseként a Magyar Kupa negyeddöntőjében találkozik egymással a Tolna-Mözs és a TFSE csapata. A hazaiak címvédőként várják az összecsapást, már csak ezért is számít favoritnak az NB I-ben nyeretlen újonc ellen a tolnai gárda.

A maga módján mindkét együttesnek nehéz út vezetett a negyeddöntőig: Nagy Roland csapatára ugyan csak egy mérkőzés várt, az azonban a megyei rivális Szekszárd ellen. Az akadályt végül Halászi Kinga két találatának köszönhetően abszolválták a tolna-mözsiek (2–1).

Az előző idényben még másodosztályú fővárosi együttesnek ezzel szemben két párharcot kellett megvívnia: az NB II-es Csömört 5–2-re, az ELTE-BEAC-ot 2–0-ra búcsúztatták a kupából. A kék-fehérek hét góljából ötöt Koch Fruzsina jegyzett, rá tehát érdemes lesz figyelniük a tolnaiaknak.

Női Magyar Kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés. WSH Tolna-Mözs-TFSE, vasárnap, 17 óra. Vezeti: Petrovics I. (Mihálovics, Szabó P.).

A visszavágót január 26-án, a fővárosi Fonyódi Antal Sportcsarnokban rendezik.

A negyeddöntő további párosítása: KRSE-Ludovika–Astra-Herbária Kfháza FC, MVFC Berettyóújfalu–DEAC, Hajdúböszörményi TE–FTC Futsal-Fisher Klíma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!