futsal

2019.01.27. 07:30

Hátrányból várja a Tolna a mai visszavágót

Berg Sándor

Fotó: Mártonfai Dénes

Győzelembe kell menekülnie vasárnap a WSH Tolna-Mözsnek. Nagy Roland együttese csak ebben az esetben juthat ismét a négy közé a Magyar Kupában.

Nem vár könnyű feladat a tolnaiakra a TFSE vendégeként, de saját maguknak tették nehézzé a kupavisszavágót: Varga Adélék három hete tompán játszva, a kapott gólok előtt nagyot hibázva végül hazai pályán 3–2-re kaptak ki a fővárosi együttestől (a gólokat Varga A., Horváth H., illetve Koch 2, Winternitz A. szerezték). Egy héttel később a bajnokságban, szintén Tolnán ugyanez az eredmény született, akkor azonban a hazaiak örülhettek.

A kupacímvédő rápihenhetett a vasárnapi visszavágóra, a Miskolc Vénusz elleni idegenbeli bajnokijukat ugyanis február 17-re halasztották.

A fővárosiak utólag bánhatják, hogy nem tettek hasonlóképpen, a bajnoki címvédő Hajdúböszörmény ugyanis 10–2-re verte az újoncot saját pályáján.

A párharc győztese bejut a Final Fourba, ahová az Astra-KRSE (az első mérkőzésen 7–1-re nyertek a kiskunfélegyháziak), a FTC-Hajdúböszörmény (0–5) és a DEAC-Berettyóújfalu (4–0) továbbjutója is utazhat majd.

Női Magyar Kupa, negyeddöntő, visszavágó. TFSE–WSH Tolna-Mözs, vasárnap, 16.30 óra. Soroksári Sportcsarnok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!