NŐI FUTSAL

2019.01.07. 19:23

Meglepetésre hátrányba került a Tolna-Mözs

Berg Sándor

Fotó: Mártonfai Dénes

Az előzetesben „országos egyesnek” kiáltottuk ki, meglepetésre mégis hátrányba került a WSH Tolna-Mözs a Magyar Kupa negyeddöntőjében, miután a TFSE 3–2-re győzött a címvédő otthonában.

A tolnai részről a gólkirály-jelölt Halászi Kinga, Mészáros Dalma és Nádudvari Anna is hiányzott, a klub fiatal tehetsége, Wiesner Dalma így rögtön a kezdőben találta magát. A 15 éves játékos és a rutinosabb csapattársai sem tudtak mit kezdeni a a fővárosiakkal, akik az első félidőben már kétgólos előnybe kerültek a sorozat gólkirályi címére hajtó Koch Fruzsina révén. A második játékrészt ugyan megnyerték a tolnaiak, de így is egygólos hátrányból várják a fővárosi visszavágót.

„Az egész mérkőzésen nagyon tompán játszottunk, a helyzeteknél nem tudtunk megfelelően koncentrálni. A kapott gólok előtt nagyot hibáztunk. A kondíciónkon kell javítanunk, ha az sikerül, pozitívan hat majd ki a koncentrációnkra” – fogalmazott Nagy Roland, a Tolna-Mözs vezetőedzője.

Magyar Kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés. WSH Tolna-Mözs-TFSE 2-3 (0-2). Tolna, v.: Petrovics (Mihálovics, Szabó P.). Tolna-Mözs: Deczki – Wiesner, Horváth H., Varga A., Farkas K. Csere: Szalkai, Garay-Simon, Urbán A. Edző: Nagy Roland. TFSE: Terdik – Bede, Winternicz A., Winternicz K., Koch F. Csere: Kardosi, Kajdy, Juhász A., Bagdi, Janicsek. Edző: Horváth Gábor. Gólszerzők: Varga A. (28.), Horváth H. (32.), illetve Koch F. (17., 18.), Winternicz A. (31.).

A január 26-i visszavágón javíthat a Tolna, az összesítésben jobban teljesítő csapat bejut a Final Fourba.

 

További eredmények

A másik két NB I-es csapat, a Hajdúböszörmény és az Astra előnyt szerzett az odavágón, míg a másodosztályú csapatok csatájából a DEAC jött ki jobban.

Hajdúböszörményi TE-FTC Futsal-Fischer Klíma 5-0. Gól: Pádár 2, Mogyorósi, Tell, Kota 1-1. KRSE Ludovika-Astra-Herbária Kfháza FC 1-7. Gól: Oláh A., ill. Krascsenics Cs., Sipos L., Dikanová 2-2, Kiss G. 1. MVFC Berettyóújfalu-DEAC 0-4. Gól: Üveges 2, Mága, Pócsik 1-1.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!