kosárlabda

2019.02.08. 21:50

Máris elküldte az ausztrál-szudáni centert az ASE

A fizikai és az orvosi felméréseken nem felelt meg a légiós.

Rónai Gábor

Fotó: Molnár Gyula

Bár péntek délután még úgy volt, hogy a szombati, kaposvári bajnokin ott lesz a pályán az Atomerőmű SE férfi kosárcsapatában Joseph Lual Acuil, estére kiderült, hogy nemcsak Kaposváron, de egyik bajnokin sem fog pályára lépni paksi színekben a 213 centiméter magas kosaras. A fizikai és az orvosi felméréseken nem felelt meg a légiós, akitől már el is köszönt a vezetőség – tudatta a klub a közösségi oldalon.

Jó hír is van: Medve Máté, Julian Norfleet és Horváth Kristóf is bevethető lesz a szomszédvárak rangadóján, azaz hosszú idő után teljes kerettel játszhat az Atomerőmű SE. A két együttes őszi mérkőzését óriási csatában 83–81-re nyerte meg az Atom, amely három vereség (Szolnoki Olaj 63–76, Falco KC 72–83, Szeged 87–94) után győzne újfent.

„Erős mentalitású csapatnak érzem a miénket, azzal együtt is, hogy egy-két rosszabb mérkőzés becsúszott az elmúlt időszakban – mondta Schmidt Béla, az ASE vezetőedzője. – Annak ellenére, hogy kikaptunk, a Szolnoki Olaj elleni mérkőzést is pozitívan fogtam fel, hiszen keményen küzdöttünk és meg tudtuk valósítani azokat az elképzeléseket, amiket edzésen is átbeszéltünk. Annak ellenére is, hogy a csapat betegséggel és sérülésekkel küzdött. Remekül dolgoztak a fiúk egész héten, borzasztó nagy nyerni akarás van bennük, így mindenképpen bizonyítani szeretnénk ezen a fontos találkozón” – fogalmazott.

Férfi NB I, 19. forduló

Kaposvári KK – Atomerőmű SE

Kaposvár, városi sportcsarnok, szombat, 18 óra.

Vezeti: Földházi T., Minár L., Lengyel Á.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!