NŐI LABDARÚGÁS

2019.05.31. 12:49

A Bonyhádé az ezüst, a Szekszárdi UFC harmadik helyen végzett

Rónai Gábor

Fotó: Molnár Gyula (archív)

A bajnokságban meghívottként szereplő Fejér megyei Baracs SE nyerte el az aranyérmet a Tolna megyei női bajnokságban. A második helyen a bajnoktól egyedüliként pontot szerző Bonyhád VLC, a harmadikon pedig a Szekszárdi UFC végzett.

Az előző hétvégén megrendezett záró fordulóban a Szekszárdi UFC 3–2-re verte idegenben az ASE Paksot (Sajabó, Szilágyi H., illetve Lovász V. 2, és Nagy-Cseke talált be a kapuba), a Baracs SE pedig 6–2-re győzte le a Faddi SE-t (a faddi gólokat Fonyódi és Karaszi szerezte). A hétközben bepótolt meccsen a Bonyhád VLC 5–5-re végzett a baracsiakkal (a völgységieknél Kovács Dóra négyet lőtt, illetve Lángi Csenge volt még eredményes).

A végeredmény: 1. Baracs SE 28 pont, 2. Bonyhád VLC 19, 3. Szekszárdi UFC 18, 4. ASE Paks 13, 5. Holler UNFC 7, 6. Faddi SE 3 ponttal. Góllövőlista, 43 gólos: Bozsik Brigitta (Baracs), 21 gólos: Kovács Dóra (Bonyhád), 16 gólos: Fáskerti Viktória (Bonyhád), 9 gólos: Lovász Viktória (Szekszárd), 8 gólos: Beréti Krisztina (Bonyhád).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!