Asztalitenisz

2019.05.24. 20:44

Fekete Adrien lett a SZAC új elnöke

Dr. Varga József sikeres négy év után köszönt el.

Rónai Gábor

Dr. Varga József sikeres négy év után köszönt el

Fotó: Tolnai Népjság

Fekete Adrient választották meg elnökké a Szekszárdi Asztalitenisz Club közgyűlésén. A klub egykori játékosa, jelenlegi edzője az egyetlen jelölt volt a posztra, s egyhangú szavazással lett elnök. Az eddigi vezető, dr. Varga József négy rendkívül sikeres év után, június 30-val távozik az egyesület éléről.

A Tolnagro Kft. ügyvezető igazgatója 2015-ben lett a klub elnöke, vezetésével háromszor (2016, 2017, 2018) nyerte meg a hazai élbajnokság, az Extra­liga aranyérmét a SZAC, amely a június 1-2-ai Final Fourban is a bajnoki címért áll asztalhoz. A Klubcsapatok Szuperligájában négy év alatt négy érmet nyertek Madarász Dóráék, akik 2016-ban aranyat, 2017-ben és idén ezüstöt, 2018-ban pedig bronzot szereztek a közép európai klubok számára kiírt versengésben. A legrangosabb sorozatban, a Bajnokok Ligájában pedig ez a bronzérem jutott a SZAC-nak. A közgyűlésen elhangzott, hogy az egyesület utánpótláskorú versenyzői az elmúlt négy évben összesen 107 érmet nyertek, a 19 fiatal közül hat még ma is a klub versenyzője.

Fekete Adrien július 1-jétől irányítja a megyeszékhely pingpongklubját, amely az új szezontól elsősorban az utánpótlás-nevelésre koncentrál, és amelynél az anyagi stabilitás megteremtése lesz a cél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!