MULTISPORT

2019.07.30. 11:22

Farkas Bencével lett ötödik a svédváltó

Berg Sándor

Fotó: Beküldött fotó (archív)

Hétvégén véget ért Bakuban a nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EFOY), melynek záró napján Farkas Bence révén megyei érintettség is volt.

A dombóvári atléta az egyéni 200 méteres verseny mellett (a döntőben 21,30-as idei legjobbjával a negyedik helyen ért célba) a svédváltó tagjaként is érintett volt. A DOVASE sprinterével felálló magyar csapat a harmadik legjobb idővel jutott fináléba, végül 1:56,31-es idővel az ötödik helyen zárt.

A Szekszárdi Kerékpáros Egyesület növendéke, Mészáros Bence mezőny- és időfutamban is rajthoz állt az azeri fővárosban. A 16 éves kerekes februártól már a Hollandia legjobb utánpótlásnevelő klubjánál, a Willebrord Wil Vooruit-nál pallérozódik, s a 75 kilométeres mezőnyversenyben az 1:51:20-as idejével a tizenkilencedik, az időfutamon (10 km) 13:58,99 perccel a 18. pozícióban ért célba.

Az U16-os leány kosárválogatott, keretében két szekszárdi húzóemberrel, Miklós Melindával és Renczes Rebekával ezüstérmet szerzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!