triatlon

2019.07.31. 12:18

Vasárnap rendezik a SporTolna Triatlon Fesztivált

Rónai Gábor

Forrás: Shutterstock

Most vasárnap rendezik meg Fadd-Domboriban a SporTolna Triatlon Fesztivált. Az idei immáron a 35. verseny lesz a sorban. Czencz Péter versenyigazgató arról tájékoztatott, hogy az előnevezések lezárultak, ezt követően a helyszínen nyílik a regisztrációra lehetőség.

Az idei eseményt az Atomfutás Egyesület rendezi, nyílt sprinttávú versenyen, orvos országos bajnokságon, aquatlonban, pár(ok) triatlonban, én-te-ő váltóban, mini triatlonban és szuper mini triatlonban mérhetik össze erejüket az indulók. Az előbbiekben 750 méter úszás, 20 kilométer kerékpározás és 5 kilométer futás vár az indulókra. Mini triatlonban pedig 300 métert kell úszniuk, 10 kilométert tekerniük és 2,5 kilométert lefutniuk. A szuper mini katagória indulóira 200 méter úszás, négy kilométer kerekezés és egy kilométer futás vár.

A versenyen való indulásnak nem feltétele a versenyengedélyek megléte, de minden rajthoz álló saját felelősségére vehet részt a versenyen, mondta az igazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!