kosárlabda

2019.08.28. 19:27

Ötvenhat ponttal nyert az ASE

Rónai Gábor

Fotó: Makovics Kornél

Első felkészülési mérkőzésén máris kivágta a rezet az Atomerőmű SE NB I-es férficsapata. Igaz, a harmadik vonalban (NB I/B, Zöld csoport) szereplő völgységiek más kategóriát képviselnek, mint azok az ellenfelek, akikkel majd az élvonalbeli pontvadászatban találkozik a paksi csapat. Mégis biztató a győzelem az egyhetes kemény munka után, amelyet Dzunics Braniszlav elvégeztetett a keret tagjaival. Gyorsan, helyenként látványosan játszottak a piros-kékek, akiknél pedig nem is volt ott mindenki a parketten.

Eilingsfeld János és Kalmár Viktor például sérülés miatt hiányzott, és nem játszott az egykori NBA-s kosaras, Cleanthony Early sem. A korábbi New York Knicks-játékos csak a mostani hétvégén csatlakozik az atomvárosiakhoz.

A paksiak pénteken máris lejátsszák második felkészülési mérkőzésüket, a második vonalban szereplő MAFC-cal 17 órakor csaptan össze a Gesztenyés úti csarnokban.

Felkészülési mérkőzés. Knipl Kft. Bonyhádi KSE–Atomerőmű SE 54–110. A találkozóról jegyzőkönyvet nem készítettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!