kosárlabda

2019.09.10. 07:57

Összefog az ASE és a KSC gárdája

Rónai Gábor

Paks 20190903 Kosárlabda 2019 NBI NB1 férfiak Paks Atomerõmû edzés Nemzeti Sport Fotó Koncz György Lóránt Péter

Fotó: Koncz György

Egy nem mindennapi együttműködés veszi kezdetét az Atomerőmű Sport­egyesület férfi kosárlabda szakosztálya és az Atomerőmű KSC Szekszárd felnőtt női csapata között a 2019/2020-as szezonban. Valamennyi szurkolónak, aki a két együttes közül az egyik nyugdíjas-, diák-, felnőtt- vagy helyjegyes bérletét megvásárolja lehetősége nyílik a másik csapat hazai mérkőzéseit is látogatni.

A klubok közötti rendhagyó kezdeményezés célja, hogy felpezsdítsék a megyei szurkolói életet, valamint, hogy minél több sportélményt nyújtsanak rajongóiknak.

A szekszárdiak augusztus 21-én kezdték el a bérletek árusítását, amelyek a KSC valamennyi hazai bajnoki (alapszakasz, illetve rájátszás) és nemzetközi kupamérkőzésére is érvényesek. A bérleteket hétfőtől csütörtökig 9 és 16 óra között lehet megvásárolni a szekszárdi sportcsarnokban található KSC-irodában.

A paksiak tegnap kezdték el a bérletek árusítását, amelyeket a klub honlapjának tájékoztatása szerint az idei évtől SZÉP-kártyával is ki lehet fizetni. Az ASE-csarnok irodájában hétfőtől csütörtökig 8 és 12, illetve 13 és 16 óra között, pénteken pedig 8 és 12 óra között lehet megváltani.

A bajnoki szezon szeptember 28-án kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!