futsal

2019.09.21. 07:43

Otthon játszik a Tolna és az UFC

Berg Sándor

Fotó: Makovics Kornél

Ellentétes utat járt be eddig az NB I. két Tolna megyei együttese. A saját utánpótlás-játékosait előtérbe helyező Szekszárdi UFC előbb bomba meglepetésre elhozta a három pontot a címvédő Hajdúböszörmény otthonából (2–1), majd a hajrára elfogyva vereséget szenvedett otthon a Gyulai Amazonoktól (2–4).

A Tolna-Mözs ezzel szemben a nyitó fordulóban hazai pályán szenvedett vereséget a holtszezonban megerősített DEAC ellen (2–5), majd Miskolcon ellenállhatatlan játékkal bizonyult jobbnak a borsodiakkal szemben (6–2).

Mindkét megyei gárda hazai pályán léphet egyről a kettőre, pontosabban három pontról hatra – de könnyű dolga egyikőjüknek sem lesz.

Az UFC a két döntős ellen négy pontot szerző (Astrával 4–4, a HTE-vel 1–0) TFSE-t fogadja. A fővárosiak nyáron – többek között – a korábban Tolnán is megfordult Folk Zsuzsannát, Ősz Csengét és Halászi Kingát is szerződtették.

A Tolna-Mözs „megmentheti a megye becsületét”, amennyiben otthon legyőzi a két győzelemmel rajtoló Gyulát.

Női NB I., 3. forduló:

Szeptember 22., vasárnap: Palmfood Tolna-Mözs–Gyulai Amazonok 17 óra, Szekszárdi UFC–TFSE 18 óra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!