teremfoci

2019.12.28. 07:16

Négy napon át pattog a labda

Tolnai Népújság

Fotó: Makovics Kornél

Az amatőrök mezőnyében induló Grund SC és a Strubi FC találkozójával kezdődtek meg a küzdelmek péntek reggel a bátaszéki Fenyő Kupán. Az ünnepi időszak legrangosabb teremtornáján idén is tizenkét profi és tizenkét amatőr együttes méri össze erejét a Kalász János Sportcsarnokban, ahol már tegnap is nagyon sokan buzdították a résztvevőket.

Minden nap húsz-húsz találkozót láthatnak a nézők, az egyenes kieséses szakasz a helyosztókkal hétfőn indul. A finálékat az amatőröknél és a profiknál is este rendezik (az amatőr döntő 18.20-kor, a profik aranycsatája 18.55-kor indul). A profiknál a Kriszt Kft., az amatőröknél pedig a Speed várta címvédőként a 37. Fenyő Kupát.

 

Ma rajtol a Benga Kupa

A bonyhádi Benga Kupán ma reggel kezdődnek a küzdelmek, szintén két kategóriában, amatőrben és profiban hirdetnek győztest. Az első mérkőzést a T-Boys és a Ge­noa játssza szombaton, a profiknál másnap az A’la Cool és IN TEAM kezdi a sort 8 órakor. A címvédő a Robi Bár Izmény és a Kakasd SE együttese.

Borítóképünkön: Orosz Tamás (HB Bt.) lő kapura.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!