KÉZILABDA

2020.02.21. 06:49

Az MTK-t fogadja ma este a DKKA

Rónai Gábor

Fotó: Makovics Kornél

Újabb „hazai” meccset játszik a Dunaújváros a női NB I-ben: a Kohász ma 18 órától az MTK Budapestet fogadja a szekszárdi városi sportcsarnokban.

Az újvárosiak egy hete alaposan megszorongatták a Fradit, s egy félidőn keresztül benne volt a játékukban a bravúr. A szekszárdi kedvenc, Szekerczés Luca remekelt, 8 gólt dobott, gólpasszokat osztott ki, nem rajta múlott, hogy a zöldek 30–24-re nyertek.

Az MTK nagy bravúrt bemutatva 40–35-re verte az előző fordulóban az érdieket, akiket biztosan megzavart, hogy a város önkormányzata a mérkőzés előtt pár nappal jelentette be, hogy a jövőben nem szeretné finanszírozni a 700 millióba kerülő felnőttcsapatot, s inkább az utánpótlás-nevelésre fordítana.

Hasonló helyzetbe került most a DKKA is, a klubvezetés a hét elején közölte, hogy az idény végén távozik a vezetőedző, György László, és a szakmai igazgató, Imre Vilmos is, s több játékos szerződése is lejár. Nagy kérdés, hogy ez a bejelentés milyen hatással lesz a Kohász játékosaira, s mennyire lesz „lelkes” ezek után a két szakvezető.

Az őszi meccsen, a fővárosban 27–27-es döntetlenben egyeztek ki a felek.

Borítóképünkön Szekerczés Luca (pirosban)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!