KÉZILABDA

2020.02.09. 07:17

Fradi-Kohász: már árulják a belépőt

Berg Sándor

Fotó: Makovics Kornél

Jövő pénteken fogadja a szekszárdi városi sportcsarnokban a bajnoki ezüstérmes FTC-Rail Cargo Hungaria együttesét a Dunaújvárosi Kohász KA. A bajnoki mérkőzésre 200 felnőtt, illetve 200 diák/nyugdíjas jegyet bocsátott elővételre a dunaújvárosi klub. A belépőket a Szekszárdi Sportközpont titkárságán vagy a szekszárdi TESCO áruház virágüzletében lehet megvásárolni.

Az újvárosiak 26 óra leforgása alatt két bajnokit játszottak le, szerdán meglepetésre 28–26-ra győztek az Érd otthonában, csütörtökön viszont 25–19-es vereséget szenvedtek az EHF-kupa-címvédő Siófok vendégeként.

A sűrű program azért állhatott elő, mert a Balaton-parti együttes őszi, külföldi kupamérkőzése után a légi járat problémája miatt nem tudott időben hazaérkezni, így kérte annak a találkozónak a halasztását. A DKKA, miután nem talált jobb megoldást, a „kettős rangadónál” maradt.

A siófoki találkozón Szekerczés Lucáék vezettek 3–1-re a meccs elején, és a 13. percben is csak egy gól volt a hátrány (6–5). Ekkor azonban ritmust váltott a házigazda, s végül magabiztosan nyert.

A Kohász a hetedik, a Ferencváros a második helyről várja a jövő pénteki 18.30 órás mérkőzést.

Borítóképünkön: György László csapatára újabb fontos mérkőzés vár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!