íjászat

2020.02.13. 19:01

Remekül céloztak az aliscás íjászok

Tolnai Népújság

Forrás: Shutterstock

Két országos bajnokságon is részt vettek az elmúlt hétvégén az Alisca Nyilai ÍE versenyzői. A Pécsett megrendezett történelmi terem ob-n három bajnoki címmel gyarapodott a szekszárdi egyesület aranyérem-kollekciója, emellett egy második és egy ötödik helyet szereztek az aliscások.

Szintén a baranyai megyeszékhelyen tartották a 3D terem ob-t, ahonnan három arany-, öt ezüst- és két bronzéremmel a nyakukban térhettek haza.

Andrékovics Balázs és Wehovszky Kíra Tícia mindkét megmérettetésen bajnoki címet szerzett, ezzel ők lettek a legeredményesebb aliscás íjászok.

Eredmények. Történelmi terem ob, aranyérmesek: Andrékovics Balázs, Barta Viktória, Wehovszky Kíra Tícia. Ezüstérmes: Barta Nikolett. Ötödik: Berek Hunor.

3D terem ob, bajnokok: Andrékovics Balázs, Dózsa Alexandra, Wehovszky Kíra Tícia. Második hely: Barta Nikolett, Barta Viktória, Takács Tamás, Török István Szilárd, Varga György. Harmadik hely: Juhász Márton, Török Hanna Vanda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!