labdarúgás

2020.06.15. 20:31

Balogh Balázs csalódott, mert győzelemben bízott

Ugyan egy pontot szerzett a remekelő Zalaegerszeg otthonában a Paksi FC az OTP Bank Liga hétvégi fordulójában, az atomvárosiak középpályása, Balogh Balázs csalódott az eredmény miatt.

Tolnai Népújság

Zalaegerszeg 20200613 Labdarúgás NB1 OTP Bank Liga ZTE Paks Foto Nemzeti Sport Szabó Miklós

Forrás: Nemzeti Sport

Fotó: Szabó Miklós

Újabb hajrábeli feltámadást produkált, és újabb fontos pontot szerzett szombaton a szintén a kiesés elől menekülő Zalaegerszeg otthonában a Paks. Habár a zöld-fehérek Könyves Norbert révén korán megszerezték a vezetést, a hazaiak fordítani tudtak, a 92. percben Balogh Balázs távoli lövésével mégis sikerült egy pontot elhozniuk a zalai megyeszékhelyről Osztermájer Gábor tanítványainak.

„Mérhetetlenül csalódott vagyok a döntetlen miatt, mert nem ezért utaztunk Zalaegerszegre. Másrészről dühös is vagyok, mert amikor vezettünk egy nullára, a játékvezetői stáb nem látta, hogy a tizenhatoson belül test a test elleni ütközésnél a Zalaegerszeg balhátvédjének köze sincs a labdához, és a szabálytalanság ellenére mehetett tovább a játék. Érthetetlen – fogalmazott a középpályás, aki góljára visszaemlékezve elmondta, látta, hogy jön kifelé a labda, és eszébe jutott, hogy a szakmai stáb sokat mondja neki, próbáljon felérni az ilyenekre. Az előtte álló Haraszti Zsoltnak oda is szólt, hagyja neki a lecsorgó labdát, amiből végül gól született. – Örülök, hogy végre sikerült betalálnom, és ezzel egy pontot szereztünk.”

A büntető Tamás Krisztián eseténél lett meg a 79. percben, amikor alapvonali asszisztense, Káprály Mihály jelzésére Andó-Szabó Sándor játékvezető kezezés miatt tizenegyest ítélt a Paksnak. Böde Dániel ezt értékesítette, ami kellett az újabb feltámadáshoz és pontszerzéshez.

„Az egy pontnak akkor lesz igazán értéke, ha a következő fordulóban hazai pályán nyerünk a Kaposvár ellen” – fogalmazott Osztermájer Gábor vezetőedző.

Ez egyáltalán nem ígérkezik könnyűnek, hiszen a kaposváriak vasárnap meglepetésre 3–0-ra legyőzték odahaza a dobogóért még versenyben lévő Diósgyőrt.

A szerdán 16.55 órakor kezdődő Paks–Kaposvár mérkőzésre ma 14 és 18 óra között lehet jegyet váltani személyesen a Fehérvári úti stadion jegypénztáránál.

Borítóképünkön: Balogh Balázs (fehérben) a 92. percben szerezte meg a pontot érő gólt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!