házasságkötés

2020.06.29. 15:10

KSC-s lakodalom volt a Takler Kúriában

Százhúszan mulattak a kosárlabdázó Studer Zsuzsa és a futballista Ganczer Péter szekszárdi lagziján, a Takler Kúriában.

Rónai Gábor

Forrás: Beküldött kép

Lakodalom van a mi utcánkban, férjhez ment Felsőnána (egyik) legszebb lánya...

A kosárlabdázó Studer testvérek közül a nővér, Zsuzsa múlt szombaton mondta ki a boldogító igent futballista párjának, a korábban az Újpest FC-ben is megfordult, jelenleg a Szekszárdi UFC kötelékébe tartozó Ganczer Péternek.

A százhúsz fős modern lakodalmat impozáns környezetben, a Takler Kúriában tartották, a hajnali négyig kitartó, s rendületlenül mulató násznépet DJ szórakoztatta. Folyt a bor, a sör és a pezsgő, finomabbnál finomabb ételek és sütemények, torták alatt roskadoztak az asztalok.

Az Atomerőmű KSC Szekszárd kosarasai voltak a koszorúslányok, de ott voltak a klubvezetők, Szabó Gergő ügyvezető-elnök és Szabó Noémi szakmai és sportigazgató is. Pétert pedig a futballistabarátok bátorították és támogatták a nagy napon.

Zsuzsa és Péter három és fél éve alkot egy párt, a menyegzőt másfél éve kezdték szervezni.

A szépséges és boldog feleség lapunk érdeklődésére elárulta, nemcsak az esküvő és a lakodalom marad örökké emlékezetes számára, de a húga, Ágnes által szervezett lánybúcsú is, amelyet egy hete Csopakon tartottak, az Atomerőmű KSC Szekszárd egyik támogatójának a hétvégi házában.

A jövőbeni terveit illetően Zsuzsa elárulta, a családalapítással egyelőre még várnak, már csak azért is, mert újabb egyéves szerződést írt alá az Atomerőmű KSC Szekszárdhoz, amellyel az új idényben a sok ezüst után szeretne végre aranyérmet nyerni a magyar NB I-ben.

A szekszárdi klub a közösségi oldalon gratulált: „Sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!” – írták a Zsuzsa által portálunknak is elküldött fotó mellé.

Borítókép: Szabó Noémi, Ganczer Péter, Studer Zsuzsa és Szabó Gergő az esküvőn

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!