labdarúgás

2020.06.09. 10:59

Minden jegy elkelt a Ferencváros paksi fellépésére

TEOL

Fotó: Makovics Kornél

Erről a klub hivatalos honlapján, közleményben tájékoztatták a szurkolókat ma reggel. Eldőlt tehát, hogy a lehetőségekhez képest telt ház lesz szerdán (kezdés: 21.05) a Fehérvári úti stadionban, a címvédő és listavezető Ferencváros szezonbeli utolsó Tolna megyei fellépésén. Így a stadion pénztárai kedden délután már nem nyitnak ki.

A bejegyzésben ismét felhívták a figyelmet arra, hogy a szurkolóknak továbbra is másfél méterre kell ülniük egymástól, ami a gyakorlatban három egymás melletti szék kihagyását jelenti, valamint az egymás mögötti ülőhelyeket is szabadon kell hagyni. Ezt a távolságtartást a beléptetőpontoknál, a büféknél és a mellékhelyiségek közelében is szigorúan kérik betartani.

„Azon túl, hogy az FTC ellen játszunk, további extra motiváció számunkra, hogy – amennyire csak lehetséges – tele lesz a stadion. Ez a kettő együtt kiváló párosítás. Örömmel és boldogsággal tölt el bennünket, hogy ennyien kijönnek, és természetesen felettébb elszántak is vagyunk. Ez a futball sava-borsa, mi pedig a nézőkért, szurkolókért vagyunk. Bízunk benne, hogy olyan meccset játszunk majd, hogy végül mindenkit boldog lesz” – idézi a honlap Haraszti Zsolt reakcióját a biztosan „telt” lelátókra.

Borítóképünkön Hahn János (zöldben) a két csapat tavaly szeptemberi találkozóján

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!