kosárlabda

2020.06.20. 07:32

Örök élményt adott a KSC gyerektábora

Pénteken véget ért az Atomerőmű KSC Szekszárd nyári Kosárvarázs Tábora. Az egy hétig tartó eseményen rengeteg szórakoztató programot kínáltak a szervezők.

Berg Sándor

Fotó: Kiss Albert

„Három fontos célja volt a tábornak: megszerettessük a jelenlevőkkel a kosárlabdát, jól érezzék magukat nálunk, illetve, hogy a karanténidőszak után újra szocializálódjanak a gyerekek, mert azt vettük észre, hogy az elmúlt hónapokban kicsit zárkózottabbak lettek – mondta Szabó Noémi, a klub szakmai és sportigazgatója. – Sok volt a kézműves-foglalkozás, a sportághoz kapcsolódó mesefilmek vetítése, Jánossy Csaba erőnléti edző pedig erőfejlesztő gyakorlatokkal kötötte le a kicsiket” – fogalmazott.

A harmincegy, többségben általános iskolás gyerek a pénteki táborzárásról nem üres kézzel ment haza, a KSC-s logóval ellátott kitűzővel, oklevéllel, valamint a Tolle és a Tesco által felajánlott ajándékokkal gazdagodtak.

A táborlakók számára óriási meglepetés volt, hogy együtt pattogtathattak példaképeikkel: Bálint Réka, Studer Ágnes, Studer Zsuzsa, Theodoreán Alexandra, Miklós Melinda, Vincze Nikolett, Renczes Rebeka, Horváth Dóra, Andi Hanna és Holcz Rebeka is részt vett a kicsik szerdai foglalkozásán.

Borítókép: Studer Zsuzsa (balról) és Theodoreán Alexandra is beállt a kicsikkel játszani

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!