kosárlabda

2020.07.12. 20:46

Elismert fizioterapeuta segíti a KSC Szekszárd munkáját

Darko Antics személyében komoly szakmai háttérrel rendelkező fizioterapeuta segíti az új idényben az Atomerőmű KSC Szekszárd munkáját – számolt be róla a klub honlapja.

TN-összeállítás

Fotó: KSC Szekszárd

A 38 éves szerb szakember jelentős tapasztalatokkal rendelkezik, hiszen 2003 és 2011 között férfi vonalon a belgrádi Crvena Zvezda és FMP utánpótlás, majd felnőtt csapatának fizioterapeutája volt. Nyolc éve, 2012-ben Kuvaitba szerződött, ahol hét évig egy élvonalbeli labdarúgócsapatnál, a 2018/2019-es idényben pedig a helyi nemzeti válogatott szakmai stábjában dolgozott.

„Örülök a lehetőségnek, hogy egy nemzetközi ambíciókkal bíró, mégis családias hangulatú klubnál folytathatom a pályafutásomat. Ez egy új lehetőség számomra, hogy ismét régi szerelmem, a kosárlabda körül tevékenykedhessek. Az is fontos volt, hogy közelebb kerülhetek a családomhoz, hiszen évekig nagyon messze voltak tőlem a munkám miatt” – mutatkozott be a KSC új szakembere.

„A távozó Takács Krisztina megüresedett helyére egyébként is kerestünk fizioterapeutát, Darko pedig nagyon jó ajánlásokkal bírt. Biztosak vagyunk benne, hogy a fegyelmezett mentalitása jól illeszkedik majd vezetőedzőnk, Djokics Zseljko szakmai elképzeléseihez” – nyilatkozta Szabó Gergő ügyvezető elnök a klub hivatalos oldalának.

Darko Antics augusztus elsején kezdi el a munkát a KSC-nél, az NB I-ben kétszeres ezüstérmes klub játékosai augusztus 17-től edzenek.

Így változott a KSC Szekszárd játékoskerete

Maradt: Andi Hanna, Bálint Réka, Gereben Lívia, Holcz Rebeka, Horváth Dóra, Krnjics Szárá, Erica McCall, Miklós Melinda, Pop Annamária, Renczes Rebeka, Studer Ágnes, Studer Zsuzsa, Theodoreán Alexandra, Vincze Nikolett.

Távozott: Ivana Dojkic, Kiss Virág, Tyaunna Marshall, Marie Ruzicková.

Érkezett: Zala Friskovec (NKE-FCSM Csata), Goree Cyesha (Aluinvent DVTK), Maja Skorics (Aluinvent DVTK), Szabó Fanni (PEAC-Pécs), Zele Dorina (Aluinvent DVTK).

Borítókép: Darko Anticsot (balra) Szabó Gergő, a klub ügyvezető-elnöke köszönti

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!